2021 Brother Cycles Kepler + Stalen En Carbon Grindvorken

De 2022 Brother Cycles Kepler is bijgewerkt met flat-mount remmen en steekassen, en pre-orders zijn vandaag live gegaan. Vind hier details over, plus een blik op hun nieuwe koolstof- en stalen grindvorken

Brother Cycles heeft zojuist een bijgewerkte versie van hun Kepler Disc-frameset uitgebracht. Het is gemaakt met veelzijdigheid in het achterhoofd. Dit omvat een stalen all-road fiets of een super capabele forens. Vanaf vandaag zijn pre-orders geopend voor het 2022-model. Vind details daarover, gevolgd door informatie over hun nieuwe Carbon Gravel Fork en Steel Gravel Fork hieronder.

Broerfietsen Kepler 2021

Brother Cycles Kepler is gebouwd rond een 4130 Chromoly stalen frame. Het is geschikt voor banden van 700×45 mm of banden van 650×48 m. De trapas heeft een schroefdraad van 68 mm. Voor langere ritten kan het frame voor- en achterrekken en spatborden ondersteunen. Het heeft ook drie bidonhouders. Voor 2022 is de Kepler nu voorzien van flat-mount remmen en zijn de snelspanassen geüpgraded naar steekassen, wat geweldig is om te zien. De Kepler heeft nu een vervangbare derailleurhanger, S-vormige liggende achtervorken en een eenkroon stalen vork. Verder is er niet veel veranderd, behalve dat de Kepler nu zowel in een roze metallic lak als in de originele groen metallic verkrijgbaar is.

De 2022 Brother Cycles Kepler kosten inclusief BTW, of voor niet-VK/EU klanten. Pre-orders zijn nu live op BrotherCycles.com. De 2022 Kepler-completes zullen naar verwachting volgende maand beschikbaar zijn.

Brother Cycles Stalen Grindvork

Brother Cycles heeft vorige week hun nieuwe Carbon Gravel Forks en Steel Gravel Forks onthuld. Ze zijn ontworpen om op verschillende terreinen te kunnen rijden, van onverharde wegen tot glad asfalt. Beide voegen zich bij onze groeiende lijst van vorken met bidonhouderbevestigingen, of utility-vorken, die u hier kunt vinden. Triple pack mounts zijn beschikbaar op de Steel Gravel Fork. Ze zijn geschikt voor banden van 700c x 50 mm of banden van 650bx6 cm. Flat-mount remmen zijn ook beschikbaar. De Steel Gravel Fork wordt geleverd met een 12×100 mm steekas. Zie de specificaties hieronder.